Taxi Heemskerk Schiphol €54

Uw eigen Taxi van Heemskerk naar Schiphol direct bestellen of reserveren? Met vaste prijzen zonder dat u achteraf tegen verrassingen aanloopt? En natuurlijk met een meer dan uitstekende service op maat! Wij zijn met onze taxi’s en service het taxibedrijf in Heemskerk en de hele Zaanstreek voor uw taxirit van Heemskerk naar Schiphol en / of retour. Maar ook voor andere privé of zakelijke taxiritten binnen Nederland of taxivervoer naar het Buitenland. Met de taxi’s van Zaan City Taxi wordt u door onze nette, professionele chauffeurs naar Schiphol of naar de bestemming van uw keuze gebracht.

Zaan City Taxi is er voor taxivervoer van en naar: Castricum, Beverwijk, Oostzaan, Zaandam, Jisp, Krommenie, Zaandijk, Assendelft, Wormer, Wormerveer, Westknollendam, Oostknollendam en Schiphol. Uw eigen privé taxi! Betalen kunt u bij natuurlijk contant maar ook per PIN of met uw creditcard. Wel zo handig toch?

Taxi Heemskerk Schiphol bestellen? Bel ons! Of reserveer hier!

 

  • Hulp nodig? Klik dan hier voor uitleg
  • Boekt u voor 4 personen? Selecteer dan als voertuig de stationwagen
  • Boek gelijk uw retourrit bij ons en ontvang 10% Korting op uw terugreis!

Prijsgarantie

Bij online taxi reserveringen via deze pagina bieden wij u vooraf maximale zekerheid over de prijs van een taxirit. De ritprijs wordt bij de boeking op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vooraf vastgesteld. Dit is dan ook het bedrag dat u afrekent met de chauffeur. De prijs wordt berekend via de snelste weg en bevat geen wachttijd. De afgesproken prijs is voor u gegarandeerd, ongeacht files of andere vertragingen.

  • Hulp nodig? Klik dan hier voor uitleg
  • Boekt u voor 4 personen? Selecteer dan als voertuig de stationwagen
  • Boek gelijk uw retourrit bij ons en ontvang 10% Korting op uw terugreis!

  

Wij zijn u graag van dienst

heeft u vragen?

Indien u opmerkingen, suggesties of vragen heeft dan kunt u ons altijd informeren. Ons professioneel team staat u altijd netjes te woord bij het beantwoorden van al uw vragen.

 

Telefoon

Tel: 075 - 772 92 47

Ons adres

Parkrijklaan
1567 CD Assendelft

E-mail ons

info@zaancity-taxi.nl

 

 

 

 

WhatsApp WhatsApp ons