Taxi Assendelft Schiphol €54

 

Op zoek naar een goedkope en luxe taxi Assendelft Schiphol? Met lage prijzen en zeer prettige service? Zaan City Taxi is uw taxibedrijf in Assendelft voor uw luxe taxi van Assendelft naar Schiphol. Het luxe wagenpark van Zaan City Taxi beschikt over goed uitgeruste taxi’s met nette en professionele chauffeurs waarmee u veilig en snel naar Schiphol wordt gebracht. En weer terug als dat nodig is.

Wij brengen u graag met uw privé taxi van Assendelft naar Schiphol maar verzorgen ook uw taxivervoer van en naar: Oostzaan, Zaandam, Koog aan de Zaan, Zaandijk, Wormerveer, Krommenie, Westzaan, Assendelft, Wormer, Westknollendam, Oostknollendam en Jisp op zeer comfortabele wijze.

Taxi Assendelft Schiphol bij ons aanvragen? Bel ons en maak kennis met onze uitstekende service. Reserveren kan natuurlijk ook

  • Hulp nodig? Klik dan hier voor uitleg
  • Boekt u voor 4 personen? Selecteer dan als voertuig de stationwagen
  • Boek gelijk uw retourrit bij ons en ontvang 10% Korting op uw terugreis!

Prijsgarantie

Bij online taxi reserveringen via deze pagina bieden wij u vooraf maximale zekerheid over de prijs van een taxirit. De ritprijs wordt bij de boeking op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vooraf vastgesteld. Dit is dan ook het bedrag dat u afrekent met de chauffeur. De prijs wordt berekend via de snelste weg en bevat geen wachttijd. De afgesproken prijs is voor u gegarandeerd, ongeacht files of andere vertragingen.

  • Hulp nodig? Klik dan hier voor uitleg
  • Boekt u voor 4 personen? Selecteer dan als voertuig de stationwagen
  • Boek gelijk uw retourrit bij ons en ontvang 10% Korting op uw terugreis!

  

Wij zijn u graag van dienst

heeft u vragen?

Indien u opmerkingen, suggesties of vragen heeft dan kunt u ons altijd informeren. Ons professioneel team staat u altijd netjes te woord bij het beantwoorden van al uw vragen.

 

Telefoon

Tel: 075 - 772 92 47

Ons adres

Parkrijklaan
1567 CD Assendelft

E-mail ons

info@zaancity-taxi.nl

 

 

 

 

WhatsApp WhatsApp ons