Zaan City Taxi

Leerlingen Vervoer

 

Bent u directeur van een school en bent op zoek naar een betrouwbaar taxibedrijf voor uw leerlingen. Zowel voor hun jaarlijkse schooluitje als voor uitstapjes met de klas wil je goeie afspraken maken met een taxibedrijf in jouw regio.

Je bent medewerker van een grote school, of een onderwijsinstituut in het bijzonder onderwijs, en het is jouw verantwoordelijkheid om te zorgen voor correct verlopend leerlingenvervoer. Je hebt een taxibedrijf nodig dat jullie leerlingen elke dag ophaalt, naar school brengt en na de laatste les weer netjes thuis afzet. U wil geen kritiek horen van ouders, alleen maar complimenten?

Wij zijn de taxicentrale waarmee jij graag samenwerkt, de taxicentrale dat precies doet wat jij verwacht. Onze chauffeurs weten hoe ze met kinderen moeten omgaan. Zij weten dat leerlingenvervoer andere kwaliteiten vraagt dan volwassenen van A naar B brengen. Zij passen zich aan aan hun klant van dat moment, elke keer weer.

Alles heeft een prijs, maar onze prijzen zijn goed. Met onze prijzen kan jij akkoord gaan en er 100% op vertrouwen dat wij doen wat we hebben afgesproken. We werken nauwkeurig en geven ook de juiste aandacht aan onze klanten voor leerlingenvervoer.

Reserveren doe je makkelijk en snel online. En als jij dat prettig vindt kunnen we uiteraard ook telefonisch jouw wensen bespreken. Leerlingenvervoer nemen wij jou graag uit handen! U kunt ons bereiken op 075 – 772 92 47

 

  

Wij zijn u graag van dienst

heeft u vragen?

Indien u opmerkingen, suggesties of vragen heeft dan kunt u ons altijd informeren. Ons professioneel team staat u altijd netjes te woord bij het beantwoorden van al uw vragen.

 

Telefoon

Tel: 075 - 772 92 47

Ons adres

Parkrijklaan
1567 CD Assendelft

E-mail ons

info@zaancity-taxi.nl

 

 

 

 

WhatsApp WhatsApp ons